+420 724 828 021 | montysy@seznam.cz

Zmrzlina

100% domácí zmrzlina, která je poctivě vyrobena z kvalitních surovin za pomocí špičkových technologií v centru Svitav. Děláme výbornou zmrzlinu, nikoliv kompromisy.

Suroviny

Vždy to začíná u kvalitních surovin. Výbornou zmrzlinu lze vytvořit jen za předpokladu vyzrálého ovoce, které odebíráme ze sadů lokálních pěstitelů. Tu nejlepší smetanu odebíráme z české produkce. Zbylé suroviny si vozíme z Itálie.

100% ruční výroba

Přírodní složení

Bez éček a konzervantů

Sorbety

Zmrzlina vyrobená pouze z ovoce a cukru. Drtivou většinu vyzrálého ovoce máme od lokálních pěstitelů, což razantně ovlivňuje výslednou chuť.  V každém kopečku je okolo 40 – 80% ovoce.

Smetanové

Kvalitní smetana, cukr a jednotlivé přísady dle příchutě zmrzliny. Nic víc, nic míň. Žádná éčka, barviva a konzervanty. Opravdu poctivá smetanová zmrzlina.

Náš unikát

Existuje i protíraná zmrzlina, která je v České republice opavdovou raritou a lze ji zakoupit jen na pár místech. Jedná se o zmrzlinu, která je hodně pracná na výrobu a zároveň musí mít výrobce zkušenosti, aby docílil dobrých výsledků. Zmrzlina je složená ze sorbetu, na kterém je smetanová zmrzlina a nahoře ještě navíc poleva.

Přes 120 druhů

Dokážeme vyrobit přes 120 druhů zmrzliny, ale v prodeji ve vitríně máme běžně okolo 14 druhů, které pravidelně obměňujeme. Rádi experimentujeme a poznáváme nové chutě.

Citron

Jahoda

Čokoláda

Černý rybíz

Tvarohový míša

Tropical twist

Krtkův dort

Slaný karamel

Velkoobchod

Chutná vám naše zmrzlina a rádi byste, aby se objevila i u vás v hotelu, cukrárně, restauraci nebo si chcete otevřít vlastní stánek? Jsme schopní vám zmrzlinu dodávat, včetně kornoutků, kelímků, poutačů, vitríny a dalšího vybavení.